Balkonginglasning Uppsala

Gör balkongen till ett uterum – året om

Inglasad balkong Uppsala

Det finns gott om fördelar med att låta oss montera en inglasad balkong. Skydd mot väder och vind, större yta, ökad säkerhet och energibesparing är de främsta fördelarna med detta. Här följer mer information om detta.

Bättre skydd mot väderförhållanden

Vår balkonginglasning håller borta det mesta från balkongen: regn, snö, vind, väta och löv. Detta utan att minska ljusinsläppet! Dessutom utgör en inglasad balkong ett suveränt skydd mot buller och andra störande ljud. Detta skydd innebär att du slipper lägga tid och pengar på att underhålla balkongen och du kan istället njuta av uterummet året om.

Större yta

En balkong kanske inte till hundra procent kan användas som ett uterum, så kan man ändå under stora delar av året se den som ett separat rum. Det går att utnyttja sju dagar i veckan alla dagar utom möjligen de allra kallaste vinterdagarna. Med en inglasad balkong har du närmast obegränsade möjligheter – lekrum, matrum eller arbetsrum. Vissa inreder balkongen som en sandstrand, med palmer och solstolar. Bara fantasin sätter gränser för en inglasad balkong.

Ökad säkerhet

En familj med barn och husdjur kan känna en stor trygghet med en inglasad balkong. Barnen kan hänga på balkongen och du kan vara lugn även om du befinner på andra sidan av bostaden. Våra balkongglas står emot det mesta och låsen är garanterat barnsäkra.

Spara energi

Att man sparar energi med en inglasad balkong är ett vetenskapligt bevisat fakta. En undersökning från 2010 visade att du spara stor mängder när det handlar om uppvärmningsenergin.

 

Låt balkongen bli ett rum för hela året