Om oss

Säker balkonginglasning till bra priser

Vi är ett företag som specialiserat oss på balkonginglasning i Uppsala och vi åtar oss såväl större som mindre uppdrag. Oavsett om det handlar om en större entreprenad där er BRF ska glasa in balkongerna eller om du som privatperson behöver hjälp så levererar vi ett resultat av högsta kvalitet.

I över 10 år har vi utfört inglasningar i Uppsala med omnejd för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi kan Uppland utan och innan och vet precis vad kunderna förväntar sig av oss. Vi fokuserar alltid på att göra ett effektivt, säkert jobb till bra priser. Vi arbetar med material av högsta kvalitet och med hållbarhet som ett ledord. Väljer du oss för en balkonginglasning i Uppsala så ska både arbetet och material vara av högsta klass och du som beställare ska dra nytta av resultatet i en lång, lång tid framöver.

Att glasa in en balkong handlar även om säkra jobb. Vi ser alltid till att säkra arbetsplatsen så att vare sig våra anställda eller någon förbipasserande riskerar att skadas. Givetvis finns det även en långsiktighet även i detta: din balkong blir säkrare av en inglasning och den ska så vara i flera, flera år framöver.

Genom åren har vi skaffat oss många referenser. Dessa fungerar som en ren kvalitetsstämpel och som ett kvitto på att vi utfört ett bra jobb. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa och vi kan även visa upp referensbilder både från större och mindre projekt i Uppsala.

Är du intresserad av en balkonginglasning och vill veta mer om oss? Du når oss enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan eller genom att ringa oss. Välkommen!

Balkonginglasning som höjer livskvaliteten